Gruben en Zoon BV is een klein familiebedrijf.  Het is opgericht in 1962 door mijn opa Jan Gruben die tot zijn 89e jaar nog regelmatig te vinden was in de werkplaats. Jarenlang werkten mijn opa en mijn vader Hennie samen en sinds 1988 ben ik, de 3e generatie ook werkzaam in het bedrijf. De technische kennis die wij bieden is op geen opleiding te leren maar het resultaat van jarenlange ervaring en kennis doorgegeven van vader op zoon.

U zult bij ons geen computergestuurde draaibanken vinden, maar wel flexibiliteit, service en ouderwetse kennis en daarin ligt onze grote kracht. Wij leveren al meer dan 50 jaar aan gerenommeerde afnemers in diverse industrie├źn ondanks onze jarenlange anonimiteit op het internet, enkel door mond op mond reclame. 

Sterker nog, tot 15 jaar geleden was er zelfs geen computer te bekennen op ons bedrijf en werden de rekeningen nog door Opa Jan getypt op de typemachine.  Inmiddels is ons kantoor geautomatiseerd en zijn we ook actief op het internet maar onze technisch werkzaamheden blijven zoals ze altijd waren, in gegarandeerde kwaliteit, flexibel in levertijd, aantallen en mogelijkheden, met ouderwetse goede service, waar altijd tijd is voor advies en persoonlijk contact onder het genot van een goede kop koffie!

Patrick Gruben